top of page
Admin

Comet Halden for sterke

I en kamp mellom to lag som jaktet selvtillit var det bortelaget som kunne reise hjem med tre poeng og godfølelsen.

Kampen åpnet jevnt, med to lag som så smått testet målvaktene i begge ender av banen. Begge lag fikk også teste overtallet de første ti minuttene, uten at det ble veldig farlig, og dermed heller ingen mål.

Bortelaget tok litt over føringen i kampen utover perioden, og presset til slutt frem 0-1 etter at de fikk komme først på 3-4 returer fra Wille Mattila i Gjøvik-målet. Gjøvik fikk prøve overtallet på nytt på tampen, men fikk ikke uttelling til tross for noen ålreite muligheter.

2. periode var bare minuttet gammel da Gjøvik fikk prøve seg i overtall. Det utnyttet Gjøvik godt, og satte 1-1. Daniel Karlsen Stensrud kriget returen i mål, og Gjøvik hadde fått en god start på midtperioden.

Dessverre fulgte Gjøvik opp utligningen med et par utvisninger på rad, og ga bortelaget mulighet til å stille inn siktet nok til å gå opp i 1-2. Gjøvik fikk prøve seg i overtall kort tid etter 1-2, men til tross for noen greie sjanser ble det ingen uttelling.

Spillet var jevnt utover perioden, med noen halvsjanser begge veier, men veldig farlig ble det ikke. Comet Halden fikk prøve overtallet sitt igjen med drøyt åtte minutter igjen. Da Gjøvik pådro seg nok en utvisning minuttet senere fikk gjestene spille fem mot tre. Gjøvik hadde en stor mulighet til å klarere, men slurvet og i stedet takket Comet med å banke inn 1-3.

Tre minutter før 2. pause brøt Comet og kontret inn 1-4, som også stod seg til pause.

3. periode var bare et par minutter gammel da Comet Halden økte til 1-5. Med det målet koblet de et definitivt grep om kampen. En kamp som etter dette bar litt preg av resultatet på tavla. Noen utvisninger begge veier og lite store sjanser var lenge beholdningen i den 3. perioden, men det skjedde litt på tampen. Fem minutter før slutt skjøt Comet i stolpen, før Gjøvik skapte et par ålreite sjanser andre veien. Det ble allikevel ikke flere mål, og dermed vant bortelaget 1-5.

Gjøvik reiser lørdag til Trondheim hvor Nidaros venter for tredje gang denne sesongen, før Hasle-Løren kommer på besøk i Fjellhallen onsdag 9. oktober.

Daniel Karlsen Stensrud ble kåret til Gjøviks beste spiller.