top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
Admin2

Seier foran 700 tilskuere, og samarbeid med Norges beste hockeylag

Vi åpner seriespillet med 6-1 seier hjemme i fjellet. Samtidig kan vi med stor glede informere om at vi har inngått et samarbeid med våre naboer på andre siden av Mjøsa.

Tabelltopp og seier foran 700 tilskuere

Etter en lang sommer var det endelig klart for hockey i Fjellhallen igjen. Med over 700 forhåndsolgte billetter kunne de oppmøte se et Gjøviklag som dominerte store deler av kampen. Etter mål av Erno Räisänen x2, Daniel Sakshaug x2, Johan Selnes og Jonas Nyman sto det 6-1 på tavla etter tre perioder. Etter første serierunde kan vi konkludere med tabelltopp og vi retter nå fokuset inn mot onsdagens bortekamp i Kongsvinger. Vi håper mange supportere tar turen til Kongsvinger. Støtten vi fikk fra publikum i første hjemmekamp bidro til ekstra energi på isen. Svært gledelig var det også at over 40 samarbeidspartnere deltok på klubbens Kick-Off før kampen.


Kampfakta

Gjøvik Hockey – Kongsvinger 6–1 (2-0, 2-1, 2-0)

1. periode: 1–0 (11.27) Erno Räisänen , 2–0 (17.34) Daniel Sakshaug (P. Johansen, R. Sakshaug)

2. periode: 3–0 (21.18) Erno Räisänen (J. Rinnetmäki), 4–0 (30:26) Daniel Sakshaug (C. Bjørklund, J. Nyman), 4–1 (39:11) Sverre Larsen

3. periode: 5–1 (42.32) Johan Selnes (D. Sakshaug, J. Nyman), 6–1 (56.22) Jonas Nyman (C. Bjørklund, D. Sakshaug)

Skudd: 40–20 (16-5, 14-7, 10-8).

Samarbeid på tvers av Mjøsa

Storhamar IL lshockey Elite og Gjøvik Hockey har inngått en samarbeidsavtale som tar sikte på å legge forholdene til rette for at enkeltspillere i Storhamar Elite som ikke får optimalt spilletid på A-laget og/eller ikke får en ønsket utvikling i U20 serien skal kunne spille for Gjøvik i kortere eller lengre perioder. Spillerne som omfattes av samarbeidet skal trene med Storhamar IL Ishockey Elite og spille kamper for Gjøvik Hockey.


Klubbene håper at dette både skal styrke den sportslige satsingen i Gjøvik på kort sikt og sikre enkeltutøvere utvikling på lengre sikt. I tillegg vil trenere for Gjøvik Hockeys elite bli tilbudet å delta på økter med Storhamar IL Ishockey Elite som observatører, og det vil bli arrangert felles kunnskapdelingsmøter med hele trenerteamet hos Storhamar IL Ishockey Elite og Gjøvik Hockey minimum 2 ganger i løpet av hver enkelt sesong. Samarbeidet innebærer også at Storhamar bistår Gjøvik Hockey i deres markedsarbeid gjennom at de får presentere seg på Storhamars partnermøter. I tillegg vil Storhamars administrasjon bistå med kompetanse og deltagelse på arrangement i Gjøvik Hockeys regi.


- Vi i Storhamar vet at det er mange hockeyfans på Gjøvik, og ingenting ville gledet oss mer enn om vi kunne bidra til å få enda et Mjøsderby, sier Styreleder i Storhamar IL Ishockey Elite.


Styreleder i Gjøvik Hockey Erik Bratlien sier følgende om samarbeidet - Vi ser frem til et samarbeid med Storhamar Elite der vi sammen skal legge til rette for utvikling av både spillere, trenere og organisasjon. Gjøvik Hockey har hatt en fin utvikling de siste årene og dette samarbeidet vi bidra til å løfte klubben enda noen hakk på flere områder. Sammen skal vi bidra til å øke hockeyinteressen i Mjøsområdet. Målet må være at vi innen kort tid kan møtes til ekte Mjøsderbyer.


Avtalen innebærer ikke at partene har noen økonomiske forpliktelser overfor hverandre, men handler utelukkende om at begge klubber ser verdien i å hjelpe hverandre til å nå sine mål. Avtalen gjelder i første omgang for sesongen 24/25 og 25/26.


Gjøvik Hockey ser frem mot samarbeidet!

ความคิดเห็น


bottom of page