top of page
Admin

Seier over Furuset

Furuset ledet, men Gjøvik snudde til seier og sikret dermed tre nye poeng.

I en god kamp sett med Gjøvik-øyne var det hjemmelaget som fant veien til nettmaskene først. Dette skjedde imidlertid ikke før den 2. perioden var snaut 16 minutter gammel, og var også resultatet inn til den 2. pausen.

I 3. periode skulle endelig Gjøvik få betalt for både en god prestasjon, og en god dose tålmodighet. Laget hadde levert veldig mye bra i løpet av de første 40 minuttene, men ikke fått uttelling på sjansene sine. Dette skulle endre seg i en 3. periode hvor laget også hevet seg enda ett hakk, og var klart best.

Etter snaut fem minutter utlignet Leonards Rimjans etter forarbeid av Amund Nyland og Eirik Myhre Slåsletten. Samme rekke skulle også sende laget i føringen snaut tre minutter senere, men denne gang var det Slåsletten som var sist på pucken, mens de to andre fikk registrert målgivende.

Gjøvik fortsatte å male på etter 1-2 scoringen, og vant skuddstatistikken hele 4-20 i 3. periode. Drøyt fem minutter før slutt la også Eirik Myhre Slåsletten på til 1-3, også denne gang assistert av Nyland og Rimjans. Dette ble kampens siste mål, og Gjøvik sikret seg dermed sin andre seier på rad, og tok poeng i tredje kamp på rad. Da trener Patrik Bäärnhielm snakket med Oppland Arbeiderblad etter kampen var han en fornøyd mann.

– Jeg synes vi spilte stabilt og bra. Jeg tror dette er det jevneste vi har spilt i 60 minutter denne sesongen, sa han til avisen.

– I tillegg hadde vi tålmodighet og gjennomførte planen vi la før kampen nesten til punkt og prikke. Og heldigvis løsnet det i 3. perioden, fortsatte Bäärnhielm.

Onsdag håper vi den positive trenden fortsetter, da Furuset kommer på besøk i Fjellhallen klokka 19:00.

Eirik Myhre Slåsletten ble kåret til Gjøviks beste spiller av den lokale juryen.